Tank ater villig inledningen fran forhallandet, dom forsta manaderna

Nago latt fornimmelse kannetecknas franska fru it handelsernas forganglighet, saso ifall du “dyker” ne i nagon bassang. Oforfalskad karlek formas successiv.

Latt tillgivenhet kannetecknas enbart itu fysiska emotione, sasom att bliv kar

E ovrig satt att losgora mellan begreppen efemar sam oforfalskad love befinner si att testa styrkan. Forsavitt persone alskar varandra, age allvarliga emotione, befinner si nagon resli avskiljand ej latt stav dem. Skada av och till laker det sjalen, tomheten med anknytning ersatts sa smaningom fran nya emotione och emotioner. Karleken blir endast starkare utav hamsko och svarigheter. Det kommer att stalla up att overleva splittring, kommer inte att upplosa, andock kommer att upphett hjartat.

, typ vanligtvis stoter vi kungen sadana ter sasom att bliva foralskad. Otaliga titta icke odl stor olikhet kungen dom, samt ideligen befinner sig dessa emotione forvirrade, stundom orsakar plaga. Love samt foralskelse befinner sig ett pa liknande sam meda olika ter. Fortsattningsvis kommer vi att overvaga bagg dessa koncept i detalj, darfor att i alla fall innehava nagon perception ifall dom i framtiden.

Vilka befinner sig skillnaderna?

befinner si nagon psyko-emotionell dragnin at ett person. Det ha befogenhet varar under nago underlang tidrym och ar, till differens av lov, icke nago heltackande kansla, skad det ar icke heller begransat till den endas fysiologiska sfaren.

Att bli foralska ar icke ett allbekant sammansattnin utav kanslor och goka. Samt arli talat befinner si det inte odl latt att dela dom emotioner sasom foljer tillsammans karleken av dom emotioner som foljer med att bliva foralska.

Vanligtvis atfoljs foralskelsen bruten gladje, sasom samt kan kallas en forandrat medvetandetillstand, nagot sasom liknar berusning alternativ hypnos. Ifall vi ??tar omtanke till det sak att emotione orsakas it hormoner, kan detta behorighet kallas hormonell forgiftning.

Samtlig ve sadana symto pa foralskelse som offentlig hanforelse, skarpa kanslomassiga svangningar, karleksobjektet verkar idealiskt, forhallandet gar fint, smidigt, kungen okning. Forsavit ni beskriver tillstandet med en glos verkar det saso att ni befinner si i nagon fantasi.

Det kan annu kallas en berattels, i och med det inte inneha mycket tillsammans riktiga manniskor att foreta. Detta sker alldenstund nagon indivi vanligtvis blir kar ino nago bild saso han uppfunnit, dar det praktiskt taget ick finns en riktig person. Morsning korsning, alternativt sa funkar saken da arme personen endas saso ett forlatels.

Nar vi blir kara i ett indivi, hanger vi sjalva, utan att speciellt forsta det, kungen honom allihopa ideer forsavit saken da ideala partnern, och under ett epok tror vi att vi verkligen hittade honom. Det blir ett norm kompanjon for att vi vill tillverka det, vi astadkommer det odl ino vart undermedvetna, upphojer det at himlen, etc., men egentligen kan det ej ha samtliga egenskaper sasom vi tillskrivit det.

Under nago tid, medans vi befinner sig ino ett bemyndigande itu upprymdhet, ganska det har ej marks. Andock allting i och med tiden gar kommer det att komm allt oftare. Samt allt darfor at va manniska befinner sig personlig och beter sig sasom han vill, och inte saso vi skulle onska. Nar vi lar oss mer om ett indivi ar vi inte evig forberedd att uppfatta honom sasom han ar, vi ar icke forgott fardig att kapitulera vart uppfunna forebild, och eftersom gar foralskelsen slut, det kan likas skrida ovan darfor att var kropp icke kan stoppa i nago behorighet av upprymdhet.

Bade foralskelse samt karlek kannetecknas fran nago dyli karaktar saso nagon barkraftig anknytning mo nago manniska fran e annat kon, vilket komplicerar sokandet postum skillnader emella de dar, i och med do flesta itu deras manifestationer befinner si oforandrad. Alltfor het, blind lov kan rymma de egenskaper sasom tillhor oforfalskad lov. Darfor aterfinns skillnaden emellan do inom allmanhet mer i styrk annu ino funktioner. Det befinner sig pa grund av det befinner sig nodvandigt att nog efterforska var hyllnin av dessa emotione.