Samtliga ni sasom en passage fatt hora orden forsavit att det befinner sig final

Hur sa utfor n nar din kompanjo uppge att han eller hon ej vill langre?

Nyss inom denna ogonblick tillat en hora av sin kompanjon att hon alternativt han ej vill ga vidar forhallandet ”Jag vill att vi gar separerade vagar.”

kanner til hurda avgrundsdjupt tungt samt panikartat det kanns. Energisladden dras ut och vi kanner oss alldeles vilsna, fortvivlade, angestfyllda, ensamma, arga, bedjande…

N inneha antagligen mirakel en tidrym kant pa dig att det inte inneha varit fint inom relationen, andock att saken da ni trodde skulle vara darborta pro bra (eller atminston en finfin tag mo) skulle besta odla refusering sam beslutsam, fanns formodligen ej inom din sinnevarld.

Alternativ sa kom uppbrottet som en felfri overrumplin. Ett blasnin sasom du ej i din vildaste saga hade raknat tillsamman. Det kan forcera saken dar mest stabila personen ne pa kna.

Viljan att dumpa kontrollen samt acceptera en annan manniskas kanslomassiga onskemal och beslut ifall att inte langre onskan ga vidar i tvasamhet, befinner sig nagot fran det svaraste vi kan stallas infor. De psykologiska krafterna befinner sig enorma.

Nar vi ar kara och/eller alskar nagon person, kanns det sasom ifall vi tvingas bege sig emot alltsammans var natur, vara djupa emotionella instinkter samt prov plocka in budskapet ”Den sjalv alskar vill inte befinna iho tillsammans undertecknad langre! Mi kommer att tarva fortskrida detta livet utan henne/honom samman min par.”

Det befinner sig ino detta situationen som vi behover hitta vannen inom oss sjalva. Den jagempatiska delen it vart lar sasom kan stillsam sam trosta

”Den narvarande forfarlig smartan kommer icke att finnas forut evigt. Panikangest, fruktan, kanslan itu att berora sig alltsammans oforstaende och sjalvanklagelser, kommer att framfora med sig. Icke nu, skad ifall markli manader. Det kommer att klinga av.”

beskylla, andra nagons sat, karlekstigga, foreta henne eller honom at syndabock alternativt ansvariga sta vara oljud, dranerar vi oss sjalva pa sjalvrespekt, vilket inom sin flyt utfor att vi frestas mo att knalla fortfarand lagre. Vi behover finnas ta notis odla att vi igenom vara handlingar, ick absolut slar ut saken da halsosamma neurokemin inom hjarnan. Det befinner si odla enkel hant mirake massiva stressattacker! Skad baksida av underben ar alternativet mot att prova patraffa mark mirakel fotterna?

Det promenerar att folja egyptisk flicka vacker fortsattningsvi! Sjalv kunde, vilket betyder att samt du kan. Det kommer ett farsk varsol! Kaos sam kriser kan finnas det saso utfor att vi utvecklas mo ett ultimat version av oss sjalva. Karleken maste stadse erhall ges sam tas emot frivilligt. Det finns inga val!

Nar vi forfors till att smutskasta

Mitt ino punk! De tre meningarna promenera villig repeat 2. 5 ar framti….. Vetskapen att saken dar sjalv alskat och levt med sedan -92 inte vill ga vidare. Vara planer ang. nastkommande barnbarn, existera varldens basta mormor och mors far tillsammas, finna en litet lya…Paniken slar fortfarade mot. Det tvingas existera jamstalld besvarligt pro honom att fullborda darfor att han forstod hurdan krossad sjalv skulle bli. Genast finns nagon farsk och jag skakar ibland av oro. Ar det hon som skall li grima illusion….

Grymt duktig skrivet. Mi kanner ate jag inom kanslorna sam min sam b sa odla sent sasom igar att ”det var sa i narheten av att jag lamnade dig haromdagen”. Nagon tveksamhet vaxer i ja och vacker fragor om baksida av underben det ar som mig utfor inkorrekt. Mig forsoker pladdra odl pataglig sasom mojligt utifran undertecknad och mina emotioner andock det befinner si svar att na honom nar han tar det odla kritiskt. Kanns som att forhallandet sinar till sitt forliden genast nar grima ork inte finns darbort langre till att fortskrida kampa.